Werkwijze: ‘De Hands on’ aanpak

Direct een gratis en vrijblijvende intake? Neem contact op!

Neem contact op

Over Styling Solutions Rotterdam

Wij werken met de Hands-on aanpak, ontwikkeld door House of KIKI, o.a. bekend van het tv-programma ‘Uitstel van Executie’. Dit betekent dat Salima als vastgoedstyliste en ver-koopcoach en haar team direct de handen uit de mouwen steken om uw gehele woning, inclusief de voor- en achterkant, verkoop-klaar te maken. Dit kunnen zij binnen 1 á 2 dagen realiseren.

Omdat verkoopstyling en fotografie gelijktijdig plaatsvinden is de klant niet langer afhankelijk van verscheidene partijen. Dit bevordert de snelheid, een belangrijke voorwaarde voor een snelle verkoop van de woning.

Salima gaat als volgt te werk:

1. Intake
Tijdens de vrijblijvende intake bekijkt zij de woning/het project (door de ogen van de koper). Daarna neemt zij mogelijkheden en ideeën met u door. Dit duurt maximaal een uur.

2. Offerte
Binnen 3 werkdagen na het intakegesprek ontvangt u een gedetailleerde offerte. Indien nodig aangevuld met een accessoire pakket en/of verrichtingen door derden (bv. achterstallig onderhoud, schilderwerk, kleine reparaties etc.).

3. Handen uit de mouwen
We steken de handen uit de mouwen en verzorgen de restyling. Indien gewenst regelen we ook direct de woningfotografie (minimaal 20 foto’s).

4. Verkopen
De potentiële kopers kunnen de woning/het project bekijken!

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies