Het visitekaartje van de woning zijn de foto’s!


Verkoopstyling/Vastgoedstyling

Door in uw te koop staande woning de nadruk te leggen op de pluspunten en mogelijkheden trekt u de belangstelling van de potentiële koper. Het is essentieel dat u het huis sfeervol en neutraal toont, zodat de pluspunten van de woning eruit springen (denk bv. aan een mooie vloer, een gezellige veranda of een lichte raampartij).

De mogelijke koper is immers niet geïnteresseerd in uw persoonlijke spullen, maar in de woning zelf. Het is belangrijk dat u elke ruimte (inclusief voor- en achterkant) goed presenteert, omdat een potentiële koper interesse heeft in de gehele woning.

Van te voren spreken we af welke zaken u zelf doet (bv. opruimen, lampen vervangen etc.) en wat wij voor onze rekening nemen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, maken we bij de restyling zoveel mogelijk gebruik van uw eigen meubels en accessoires. Indien nodig vullen wij de accessoires aan om de woning zo goed mogelijk te kunnen presenteren. Doorgaans kunnen we het huis zo met een bescheiden budget binnen 1 á 2 dagen verkoopklaar maken. Na de restyling ontvangt u een controlelijst met adviezen voor de bezichtigingen of het open huis.

Woningfotografie
Tegenwoordig begint de zoektocht naar een huis meestal online. De eerste keer dat een potentiële huizenkoper de woning op het internet beoordeelt, is door middel van de foto’s. Binnen enkele seconden beslist de huizenzoeker of de woning interessant is. Er is dus geen tweede kans om de perfecte eerste indruk te maken. Daarom zijn goede foto’s cruciaal.

U vergroot de kans op bezichtigingen omdat u uw woning optimaal presenteert. Zo realiseert u een maximale kans op de verkoop. Wij selecteren minimaal 20 foto’s, zo nodig bewerkt en sturen u deze digitaal toe. Ze zijn meteen klaar om via alle verkoopkanalen als visitekaartje van uw woning te dienen.

Gastvrouw
Bij een open huis of bezichtiging is het mogelijk om de styliste als gastvrouw in te huren. Zij ontvangt de potentiële kopers, begeleidt hen en legt de nadruk op de pluspunten en mogelijkheden die de woning te bieden heeft. Ook kan de styliste voorafgaand aan een open huis of bezichtiging langskomen om de punten op de i te zetten.

Meubelverhuur
Door inrichting, meubilair en accessoires komt een woning tot leven. Meubels zijn noodzakelijk, omdat de mogelijke kopers doorgaans moeite hebben met het inschatten van lege vertrekken. Het is soms ook verstandig om ouderwets meubilair te vervangen door hedendaagse gehuurde meubelstukken. Zo maakt u de mogelijkheden en de potentie van het huis echt goed zichtbaar.

Styling Solutions Rotterdam kan op aanvraag de gehele aankleding van de woning binnen korte tijd verzorgen.


Waarom Styling Solutions Rotterdam?

  • Gediplomeerd
  • Professioneel
  • Kwaliteitsgericht
  • Resultaatgericht
  • Klantgericht
  • Accuraat
  • Creatief
  • Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.
    Neem contact op